AL-KO-TE Diervoeder

Grote keuze aan AL-KO-TE

AL-KO-TE Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk AL-KO-TE en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant AL-KO-TE.

Hoe raadzaam zijn AL-KO-TE producten? Lees de laatste AL-KO-TE klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over AL-KO-TE producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

AL-KO-TE Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van AL-KO-TE

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant AL-KO-TE

AL-KO-TE staat voor hoogwaardig huisdiervoer en snacks voor kois en andere vijvervissen. Ze worden allemaal geproduceerd sinds het begin van de 21ste eeuw. Het merk behoort tot het Duitse bedrijf Allco Heimtierbedarf GmbH & Co. KG. Hun geschiedenis begon in 1973, en de stichter is Claus Lefers. In het begin omvatte het bedrijf slechts drie werknemers, en bood het enkel melk voor kalveren, maar in de vroege jaren 2000 bevonden er zich al meer dan 300 soorten voer voor huisdieren in het productaanbod.

AL-KO-TE producten

Het bedrijf biedt verschillende lijnen voer voor kois.

 • Voor jonge vissen. In deze categorie bevinden zich producten die bijdragen aan een evenwichtige groei van de vissen, hun immuunsysteem onderhouden en een positief effect hebben op de stofwisseling. Het voer heeft een evenwichtige samenstelling, wat betekent dat uw huisdieren alle vitamines en voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid toegediend krijgen.
 • Voor het voeren in de lente, herfst en winter. Deze producten zijn gemaakt, rekening houdend met de behoeften van de vissen in seizoenen wanneer de lage watertemperatuur hun stofwisseling vertraagt. Door de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die dienen als een bron van eiwitten en vetten voor uw huisdieren, kunnen uw huisdieren het voer gemakkelijk verteren, en tegelijkertijd voldoende energie ontvangen.
 • Voor het voeren in de zomer. De producten in deze categorie zijn gemaakt, rekening houdend met het feit dat vissen erg actief zijn in de zomertijd. De ingrediënten in de samenstelling van het voer helpen de gezondheid en de natuurlijke kleuren van de vissen onderhouden.
 • Voor het voeren het hele jaar door. Naast speciaal seizoensvoer, biedt het merk ook universele mogelijkheden. Ze zijn gemakkelijk verteerbaar, geven de vissen voldoende energie en versterken de immuniteit.

Natuurlijke snacks voor kois zijn een goede aanvulling op de hoofdmaaltijd. Met de snacks ontvangen de vissen waardevolle voedingsstoffen: eiwitten - een biologisch bouwmateriaal voor het lichaam van vissen, vetten - een energiebron, caroteen - voor heldere kleuren.

Het bedrijf produceert ook producten voor steuren. Deze vissen vangen het voer van de bodem, zodat voer dat op het wateroppervlak drijft niet geschikt is voor hen.

Bovendien hebben steuren heel wat energie nodig. Om deze vissen van al het noodzakelijke te voorzien, creëert het Al-KO-TE team producten met veel calorieën die echter gemakkelijk verteerbaar zijn, met een grote hoeveelheid hoogwaardig vismeel en plantaardige eiwitten.

AL-KO-TE biedt ook voer voor andere soorten vijvervissen. Deze producten worden gemaakt, rekening houdend met het feit dat vissen veranderen tijdens hun groei en seizoenswisselingen. U kunt bijvoorbeeld visvoer kiezen dat de heldere kleuren van goudvissen onderhoudt, en zelfs gemakkelijk verteerbaar is bij lage watertemperaturen. Het bedrijf produceert ook stokjes waarmee u alle vijvervissen kunt voeden tijdens de zomer, en korrels voor de kleinste vissoorten, zoals riviergrondels.

Voordelen van AL-KO-TE producten

Het bedrijf AL-KO-TE biedt unieke goederen waarvan de productie gebaseerd is op de laatste technologieën. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten hebben AL-KO-TE visvoer en snacks een positief effect op de uitstraling, groei, spijsverteringsstelsel en stofwisseling van uw huisdieren. Bovendien vervuilen deze producten het water niet, en controleren ze de groei van algen door het lage fosforgehalte. Het gebruik van dergelijk visvoer is gemakkelijk, handig en veilig.

Koop AL-KO-TE producten online

Op de website Zoobio vindt u een ruim aanbod aan producten van dit merk. Elk van hen heeft een gedetailleerde omschrijving en een foto. Wanneer u een kijkje neemt, maakt u vast een goede keuze.

Het plaatsen van een bestelling is vrij simpel: plaats de gekozen goederen in uw winkelwagentje, vul de noodzakelijke betalingsgegevens in en verzend ons uw aanvraag. Indien u enige moeilijkheden heeft of meer wenst te weten over het bedrijf AL-KO-TE, kunt u onze online consultants al uw vragen stellen.

In onze cataloog vindt u enkel hoogwaardige producten aan betaalbare prijzen. Bovendien proberen we onze klanten regelmatig te verrassen met geweldige aanbiedingen en kortingen. Bij Zoobio kunt u uw uitgaven voor het houden van uw huisdieren beperken.

Met Al-KO-TE voer en snacks ontvangen uw vissen al het nodige voor een goede gezondheid en welzijn. Plaats nu meteen uw bestelling voor producten van dit merk en we leveren uw aankoop zo snel mogelijk.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL