Dierenbenodigdheden van Ballistol

Grote keuze aan Ballistol

Ballistol Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Ballistol en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Ballistol.

Hoe raadzaam zijn Ballistol producten? Lees de laatste Ballistol klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Ballistol producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Ballistol Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Ballistol

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Ballistol

De geschiedenis van het Duitse bedrijf Ballistol begon in 1874. In die tijd stichtte Friedrich Wilhelm Klever een chemisch bedrijf in Keulen dat de productie startte van oliën gebaseerd op steenkool.

Het Duitse leger had betrouwbare wapenolie nodig die gebruikt kon worden voor metalen, houten of leren onderdelen, evenals voor het behandelen van simpele verwondingen. Helmut Kleve, de zoon van de stichter, creëerde een universeel middel. Hij kwam ook met de naam voor zijn uitvinding - "Ballistol" waarbij de twee woorden "ballistik" (ballistiek) en "oleum" (olie) gecombineerd werden. Dankzij dit product begon het succes van het bedrijf.

Ballistol overleefde alle rampen van de 20ste eeuw, en wordt vandaag op verschillende gebieden gebruikt, inclusief voor de productie van huisdierproducten. Het bedrijf biedt hoogwaardige middelen voor de verzorging van huisdieren.

Ballistol producten

 • Olie voor verzorging van huisdieren. Deze wordt gemaakt van zorgvuldig geteste natuurlijke ingrediënten. De olie kan ook als ontsmettingsmiddel gebruikt worden.
 • Insectwerende middelen. Deze beschermen uw huisdieren tegen muggen, dazen, teken enz.. Het effect kan tot 8 uur duren.
Voordelen van Ballistol producten

Ballistol olie kan gebruikt worden voor de behandeling van verwondingen, of als universeel middel voor de verzorging van huisdieren.

Het zorgt voor de huid, het haar, de poten, de hoeven, de staart en de oren. Bovendien verzacht het jeuk indien bij huidirritaties en insectenbeten, en helpt het problemen bij paarden oplossen zoals zomereczeem of sporen van de druk van het zadel. Het product is niet schadelijk, zelfs indien het dier het inslikt. De olie wordt al meer dan 50 jaar geproduceerd en gevraagd, wat bewijst dat het veilig en erg efficiënt is.

Insectwerende middelen zijn zelfs geschikt voor gevoelige dieren, en aanbevolen door huisartsen. Bovendien dragen ze ook zorg voor de huid van de huisdieren.

Koop Ballistol producten online

Indien u op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare middelen om te zorgen voor uw huisdier, neem dan gewoon een kijkje in de online winkel Zoobio. Hier kunt u Ballistol producten kiezen en aan een voordelige prijs kopen. Om een bestelling te plaatsen, heeft u slechts enkele minuten nodig. Plaats een geschikt product in uw winkelwagentje, vul de nodige betalingsgegevens in en plaats de bestelling. We beantwoorden graag al uw vragen en leveren de aankoop zo snel mogelijk.

Ballistol draagt zorg voor uw huisdier. Bekijk de hoge kwaliteit van deze producten! Plaats nu meteen een bestelling!

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL