Dierenbenodigdheden van Bentisorb

Grote keuze aan Bentisorb

Bentisorb Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Bentisorb en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Bentisorb.

Hoe raadzaam zijn Bentisorb producten? Lees de laatste Bentisorb klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Bentisorb producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Bentisorb Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Bentisorb

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Bentisorb

Bentisorb is een kattenbakvulling van bentoniet. Het handelsmerk werd opgericht in 2005. De eigenaar is Korodur International GmbH. Dit Duitse bedrijf is actief sinds 1936. De naam van de stichter is Werner Westphal. Het bedrijf besteedt speciale aandacht aan de kwaliteit en creëert absoluut natuurlijke producten zonder asbest en schadelijke chemische toevoegingen.

Bentisorb producten

er zijn verschillende groottes beschikbaar: 0.5–2.5 mm of 0.8–5.0 mm. Door uw huisdier in het oog te houden kunt u het product kiezen dat er het best bij past.

Het product is beschikbaar in grijze of witte kleur. De vulling wordt verkocht in verpakkingen van 5, 10 en 20 kg.

Voordelen van Bentisorb producten

De voornaamste bijzonderheid aan het product is dat het dichte bollen vormt wanneer het in contact komt met vloeistof, die gemakkelijk te verwijderen zijn uit de kattenbak. Tegelijkertijd blijft het grootstee deel van de vulling droog en geschikt voor verder gebruik. Het product wordt economisch gebruikt en de zorg voor uw huisdier neemt niet veel tijd en energie.

Dankzij de speciale structuur absorbeert kattenbakvulling van bentoniet de vloeistof en geurtjes goed.

Katten worden snel gewend aan klei en houden ervan om erin te graven.

De productkwaliteit wordt zorgvuldig gecontroleerd. Het wordt regelmatig getest door gecertificeerde onderzoekscentra.

Koop Bentisorb producten online

Wenst u kwalitatieve kattenbakvulling te ontvangen voor een betaalbare prijs, zonder veel tijd te spenderen? Contacteer gewoon de online winkel Zoobio. Hier kunt u snel Bentisorb vulling selecteren en bestellen zonder uw computer te verlaten.

Het proces voor het plaatsen van een bestelling is erg simpel. Indien u enige vragen heeft, helpen onze gekwalificeerde consultants u verder. We doen ons uiterste best om de hoogwaardige producten betaalbaar te maken, en hebben dan ook lage prijzen voor de goederen van Bentisorb. Bovendien bieden we u regelmatig de beste aanbiedingen en kortingen.

Door het kiezen van Bentisorb kunt u uw kat van comfort voorzien en onnodige zorgen vergeten. Plaats een bestelling voor kattenbakvulling bij Zoobio en u zal tevreden zijn met uw keuze.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL