Dierenbenodigdheden van Classic Friends

Grote keuze aan Classic Friends

Classic Friends Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Classic Friends en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Classic Friends.

Hoe raadzaam zijn Classic Friends producten? Lees de laatste Classic Friends klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Classic Friends producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Classic Friends Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Classic Friends

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Classic Friends

Classic Friends is een merk dat toebehoort aan HEGA GmbH. Dit Duitse bedrijf is actief sinds 1900. Onder het merk Classic Friends wordt goedkoop voer voor kleine huisdieren en milieuvriendelijk strooisel geproduceerd. Deze producten zijn perfect voor mensen die een optimale waarde zoeken voor hun geld.

Classic Friends Producten

Sommige soorten voer van dit merk zijn speciaal gemaakt voor één soort klein dier, zoals voor konijnen of cavia's. Andere zijn universele producten die geschikt zijn voor verschillende dieren.

Voor de productie van het voer worden kwalitatieve plantaardige producten gebruikt: tarwe, haver, maïs, pompoenzaadjes, pinda's enzovoorts. Het voer wordt verkocht in doosjes of zakjes.

Het strooisel wordt vervaardigd uit gegranuleerd stro. U kunt een verpakking van 8 kg of van 24 kg kopen.

Voordelen van Classic Friends Producten

Het voer voldoet aan de behoeften van de kleine huisdieren. De fabrikant maakt geen gebruik van kleurstoffen of bewaarmiddelen. Uw huisdier kan voer eten dat dicht aanleunt bij de natuurlijke leefomgeving, en zal ervan houden vanwege de uitstekende smaak. Dankzij de evenwichtige ingrediënten ontvangt uw huisdier alle voedingsstoffen en vitamines in de noodzakelijke hoeveelheden.

Dergelijk voer maakt hen vrolijk en vol energie. Bovendien betekenen producten van Classic Friends niet enkel hoge kwaliteit, maar ook lage prijzen.

De vulling maakt geen stof, en absorbeert snel vocht en slechte geurtjes. Daarnaast is Classic Friends vulling milieuvriendelijk: ze breken op natuurlijke wijze af door de weersomstandigheden.

Koop Classic Friends Online

De online winkel Zoobio helpt u tijd en geld te besparen. In een uitgebreid productaanbod worden de beste Classic Friends goederen vertegenwoordigd. Elk product gaat vergezeld van een beschrijving, zodat u snel en eenvoudig kunt bepalen welke variant geschikt is voor uw huisdier. Het handige bestelformulier zorgt ervoor dat u snel uw aankoop kunt plaatsen. We bieden niet enkel betaalbare prijzen, maar hebben ook regelmatig kortingen die u de mogelijkheid bieden de kosten voor het houden van huisdieren te verlagen.

Classic Friends zijn producten die u blij maken door hun lage prijzen, en uw huisdieren met hun kwaliteit. Bezorg uw huisdier en uzelf plezier - plaats nu meteen uw bestelling.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL