Dierenbenodigdheden van Donath

Grote keuze aan Donath

Donath Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Donath en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Donath.

Hoe raadzaam zijn Donath producten? Lees de laatste Donath klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Donath producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Donath Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Donath

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Donath

Het Duitse bedrijf Donath produceert voer voor wilde vogels. Het is sinds de oprichting in 1964 gevestigd in Weingarten. De stichter is Werner Donath. De producten van het bedrijf zijn gemaakt van kwalitatieve, nauwkeurig geselecteerde ingrediënten. Ze zijn een uitstekende aanvulling op het natuurlijk dieet van de vogels.

Donath Producten

 • Donath Premium. Deze producten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het bedrijf biedt mengelingen, vetbollen en andere lekkernijen die vogels van plezier en energie voorzien.
 • Donath Berny Bird. Deze categorie bevat goedkope, maar kwalitatieve goederen. U kunt uw vogels speciaal bereide zonnebloempitten, zaadmengsels, voedselringen en vetbollen geven, inclusief erg grote maten.
Voordelen van Donath Producten

Het bedrijf ontvangt de grondstoffen van bewezen leveranciers, waar ze decennia lang mee samenwerken. Haver en tarwe wordt aangekocht in het zuiden van Duitsland. Er is onnodig de grondstoffen over lange afstanden te transporteren, zodat de transportkosten ook laag blijven. Hierdoor verlaagt de uiteindelijke prijs van de producten.

Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd volgens de behoeften van de vogels. Zonnebloempitten zijn een uitstekende bron aan vitamines. De gestreepte pitten hebben een dikke pel, zodat ze ideaal zijn voor vogels met sterke bekken.

De kenmerken van zwarte komijn zijn een dunne pel en een hoge hoeveelheid olie. Donath gebruikt beide.

Hennepzaden bevatten een hoge hoeveelheid vetzuren. Deze elementen hebben een positief effect op de embryonale ontwikkeling en de botmineralisatie, en verbeteren de staat van de huid en de poten.

Uit pinda's ontvangen vogels vetten en vitamines. Deze component van Donath producten is bijzonder nuttig voor vogels tijdens de wintermaanden.

Rozijnen bevinden zich onder de favoriete lekkernijen voor vogels die fruit eten. Vooral merels en spreeuwen zijn er gek op.

Onder de producten van dierlijke oorsprong maakt het bedrijf gebruik van rundsvet. Dit is een erg goede energiebron.

Donath producten zijn ook rijk aan mineralen. Deze elementen zijn belangrijk voor de vorming van botten en eierschalen.

Koop Donath Online

In de online winkel Zoobio kunt u lekkernijen voor wilde vogels bestellen in slechts enkele muisklikken. We verrassen u met betaalbare prijzen, waardevol advies van online consultants, en handige betalingsmethoden en levertermijnen.

Donath is uw kans om wilde vogels te steunen en heel wat plezier te beleven door hen te bekijken. Bestel nu meteen producten van dit bedrijf en raak overtuigd dat zorgen voor de natuur heel wat positieve emoties met zich meebrengt.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL