Dierenbenodigdheden van Easy-Life

Grote keuze aan Easy-Life

Easy-Life Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Easy-Life en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Easy-Life.

Hoe raadzaam zijn Easy-Life producten? Lees de laatste Easy-Life klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Easy-Life producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Easy-Life Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Easy-Life

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Easy-Life

Het merk Easy-Life behoort tot het Nederlandse bedrijf Easy Life International B.V. Het maakt producten voor aquariums sinds 1998. Gedurende deze tijd verdiende het bedrijf een uitstekende reputatie. De kennis en ervaring van zijn experten resulteerde in innovatieve producten, die verkocht worden in meer dan 40 landen. Het bedrijf wordt niet enkel vertrouwd door eigenaars van privéaquariums, maar ook door dierentuinen, evenals importeurs en exporteurs van vissen en koralen.

Easy-Life producten

De volgende meststoffen genieten de grootste populariteit onder de producten van het bedrijf:

 • ProFito. Dit is een geconcentreerde universele meststof. Deze is geschikt voor elke plant. In het product bevinden zich alle noodzakelijke voedingsstoffen, zodat u wellicht geen extra kalium en ijzer dient toe te voegen. De planten worden sterk, gezond en prachtig, en hun gebladerte wijd en intens gekleurd.
 • EasyCarbo. Dit product is een uitstekende bron aan koolstofdioxide voor aquariumplanten. De verbetering van de groei wordt merkbaar na slechts 1-2 weken gebruik. Tegelijkertijd neemt het risico op de ontwikkeling van algen in het aquarium af.
 • Ferro. Deze meststof is een geconcentreerde bron aan ijzer. Het bevat ook kalium. Dit product maakt uw planten gezond en helder.
 • Potassium. Deze meststof voorziet planten van kalium. Een gebrek aan dit element komt vooral voor in zacht water. Het probleem kan opgemerkt worden door de lichtgroene, bijna witte kleur van het gebladerte. Het is beter om Potassium en Ferro samen te gebruiken, zodat de planten voldoende kalium en ijzer ontvangen.
 • Nitro en Fosfo. Deze meststoffen compenseren het gebrek aan stikstof en fosfor. Een tekort aan deze belangrijke elementen leidt tot het vertragen en stoppen van de groei van aquariumplanten. Dergelijke problemen komen voornamelijk voor in aquariums waar zich een klein aantal of helemaal geen vissen bevinden.
 • Root Sticks. Dit product is ideaal voor planten met de nood aan voeding voor wortels, bijvoorbeeld bij Cryptocoryne, Echinodorus, Lotus. De stokjes vervuilen het water niet en zijn indien nodig gemakkelijk te verdelen in kleine stukjes.

Het bedrijf brengt ook producten uit voor de zuivering van aquariumwater, behandeling tegen algen, verzorging van vissen, watertesten en zakjes voor transport van de vissen. Al deze producten maken het onderhoud van een aquarium veel aangenamer.

Voordelen van Easy-Life producten

Producten van dit merk zijn economisch, simpel in gebruik en effectief. Hun populariteit is voornamelijk het resultaat van mond-aan-mond reclame. De mensen die de producten van het merk Easy-Life testten, raden het anderen aan, wat het beste bewijs is voor hun kwaliteit.

Koop Easy-Life producten online

Indien u zorg wenst te dragen voor uw aquarium, en tegelijkertijd uw uitgaven wenst te beperken, contacteer Zoobio. Easy-Life producten kunnen hier aan een erg voordelige prijs gekocht worden. U kunt uw bestelling plaatsen in enkele muisklikken. Indien u enige vragen of twijfels heeft, aarzel niet om ons om hulp te vragen. We helpen u een goede keuze te maken, en we leveren uw aankoop in de kortst mogelijke tijd.

Mis deze kans niet om een succesvolle aankoop te maken in slechts enkele minuten. Plaats nu meteen uw bestelling, en verzekert u van de hoge kwaliteit van de Easy-Life producten.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL