Dierenbenodigdheden van Erdtmann

Grote keuze aan Erdtmann

Erdtmann Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Erdtmann en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Erdtmann.

Hoe raadzaam zijn Erdtmann producten? Lees de laatste Erdtmann klantenbeoordelingen.

Erdtmann Producten goed of slecht?
5.00

Lees wat andere klanten zeggen over Erdtmann producten. We kijken uit om uw verslag te horen. Deel uw ervaring over Erdtmann producten!

2
0
0
0
0

Erdtmann Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Erdtmann

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Erdtmann

Het bedrijf Erdtmann bestaat sinds 1960. De oprichter is Karl-Heinz Erdtmann. Vandaag is het bedrijf de tweede grootste Europese producent van voer en andere producten voor wilde vogels.

Erdtmann producten

 • Voer. Vetbollen, ringen, stokjes en klokjes behoren tot deze categorie. Ze bevatten verschillende ingrediënten, inclusief have en tarwevlokken, zonnebloempitten en vet. Als toevoegingen wordt in sommige producten gebruik gemaakt van fruit, noten en eiwitten. De lekkernij rijk aan koolhydraten wordt een echte traktatie voor elke zangvogel. Het bedrijf biedt de vogels ook voermengelingen van zaden en noten. Het product kan samen met een praktische verdeler aangekocht worden. Tot slot worden de vogels ook verwend met zakjes lekkere noten.
 • Speciaal voer. Het bedrijf biedt vetbollen met gedroogde kersen, appels, peren en druiven, geschikt voor een hete zomer, voermengelingen voor vinken, geelgorzen en goudvinken met haver, rode, witte en gele gierst, lijnzaad, zwart karwijzaad, en ook voer voor eekhoorns met pinda's, lambertsnoten en rozijnen. Deze lekkernijen worden een basis van de gezonde voeding voor de charmante vogels en knaagdieren die uw tuin kiezen.
 • Voederbakken, houders voor voer en nestkastjes. De voordelen van deze materialen zijn kwalitatieve materialen en doordachte ontwerpen. Voederbakken en houders van Erdtmann zijn ideaal voor balkons en binnenplaatsen. Ze kunnen opgehangen of op een muur geïnstalleerd worden. Nestkastjes zijn niet enkel aangenaam voor zangvogels, maar ook voor uilen, vleermuizen en egels.
 • Accessoires voor de bescherming van wilde vogels. Tot deze categorie behoren zelfklevende silhouetten van roofvogels, die aan een ruit gehangen kunnen worden. Vanwege hen redt u vogels van de dood door tegen een raam te vliegen. Er is ook een speciale barrière bedoeld als bescherming tegen katten. Het draait rond een boom zoals een riem, en zorgt ervoor dat katten de voederbak niet kunnen bereiken. Het bedrijf biedt ook een speciaal toestel door welke insecten die in huis terecht gekomen zijn, levend gevangen worden. Op die manier worden ze een natuurlijke voeding voor de vogels.
Voordelen van Erdtmann producten

Erdtmann voer wordt aangepast aan de behoeften van de meest verschillende vogels: voor omnivoren, die zaden eten, en voor deze die zacht voer verkiezen; voor het eten van een voederbak, of van de grond. Kwalitatief voer geeft de vogels energie, en helpt hen niet enkel overleven, maar ook gezond te blijven en een volwaardig leven te leiden.

Zonder de interventie van de mens in de natuur, doorstaan wilde vogels niet enkel in de winter moeilijk tijden, maar ook gedurende andere periodes. Erdtmann biedt een speciaal voer dat werd aangepast aan de behoeften van vogels in het warme seizoen. Met behulp van producten van dit bedrijf, kunt u ook vogels aantrekken die zich zelden laten zien in gebieden waar mensen verblijven.

Nestkastjes van Erdtmann zijn aangepast aan de behoeften van verschillende vogels. De ontwerpen met een ingang van 27-28 mm in diameter kan bijvoorbeeld aangenaam zijn voor soorten meesjes. Openingen van diameter of 32 mm zijn beter geschikt voor vliegenvangers, huismussen en boomklevers. Erdtmann biedt erg sterke nestkastjes die 20-25 jaar kunnen meegaan. Ze worden niet bedorven door spechten, grillen of het weer.

Koop Erdtmann online

Indien u wilde vogels in de tuin wenst aan te trekken, en hen te voeden met gezond voer, richt u dan tot Zoobio. In onze online winkel kunt u de producten van Erdtmann aan een betaalbare prijs kopen. De bestelling voltooien duurt slechts enkele minuten. We beantwoorden al uw vragen over de artikelen, en leveren uw aankoop binnen de kortst mogelijke tijd.

Erdtmann is uw kans om zorg te dragen voor vogels, en te genieten van hen te observeren. Plaats nu meteen uw bestelling, en voel de vreugde van het contact met de natuur.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL