Eukanuba Diervoeder

Grote keuze aan Eukanuba

Eukanuba Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Eukanuba en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Eukanuba.

Hoe raadzaam zijn Eukanuba producten? Lees de laatste Eukanuba klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Eukanuba producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Eukanuba Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Eukanuba

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Eukanuba

Eukanuba is droogvoer uit de super premiumklasse. Vroeger was het merk eigendom van Procter & Gamble, maar nu behoort het tot Mars, Inc. De fabriek die de artikelen produceert, bevindt zich in Leipsic, Ohio.

In 1969 creëerde de oprichter van het merk, Paul Iams, een nieuwe voedingsformule, en hij was op zoek naar de naam die de unieke kwaliteit van dit product aangeeft. Hij vond inspiratie in de jaren '40 - een gouden eeuw van de jazzcultuur. Toen werd als aanduiding van erg goede wagens en liedjes het woord "Eukanuba" gebruikt, dat "uitstekend" of "super" betekent. Sindsdien, en tot op heden, kenmerkt deze naam exact het voer van dit merk.

Eukanuba Producten

 • Het standaard dieet van Eukanuba bevat hondenvoer voor verschillende leeftijden: van puppy's tot senior honden. Het is ook mogelijk een product te kiezen voor kleine, middelgrote of grote dieren.
 • Voer voor bepaalde rassen. In deze categorie bevinden zich producten speciaal ontwikkeld voor Duitse herders en labrador retrievers.
 • Voer voor diergeneeskundige diëten. Dit wordt gecreëerd voor honden en katten die lijden aan verschillende ziektes, zoals problemen met de nieren, gewrichten, spijsverteringskanaal of huid.
Voordelen van Eukanuba producten

Als basis voor Eukanuba voer worden eiwitten van dierlijke oorsprong gebruikt. Deze worden aangetroffen in vlees en vis, die erkend zijn als eetbaar voor mensen. Dergelijk voer komt overeen met de natuurlijke behoeften van de honden, roofdieren van aard.

Het Eukanuba team houdt ook nauw toezicht op de herkomst van de grondstoffen, en kan kopers steeds vertellen waar ze vandaan komen. Het neemt de keuze van leveranciers enorm ernstig. Vele van hen zijn betrouwbare partners van Eukanuba, maar, ondanks hun betrouwbaarheid, worden de ingrediënten door hen geleverd, steeds zorgvuldig gecontroleerd.

Elke leverancier is verplicht een certificaat van de conformiteit met de hoogste standaarden voor de grondstoffen voor te leggen.

Voordat u Eukanuba voer aan uw huisdier geeft, ondergaat het product meer dan 120 testen. De eerste fase van de controle wordt uitgevoerd bij de leverancier, voor de verzending van de grondstoffen. Ook wordt elke partij ingrediënten gecontroleerd alvorens deze naar de fabriek vertrekt. Indien de resultaten van de controles onbevredigend zijn, keren alle producten terug naar de leverancier. Ook alle processen, van de productie tot de verpakking van de afgewerkte goederen, worden strikt gecontroleerd.

De monsters van het geteste voer in elk onderdeel worden opgeslagen, zodat het in de toekomst mogelijk is hen indien nodig opnieuw te onderzoeken. Een uiteindelijk inspectie wordt uitgevoerd wanneer het verpakte voer verzonden wordt naar de klanten.

Eukanuba organiseert vrijwillig controles door onafhankelijke experten. Eén van hen is het American Institute of Baking (AIB International), die de veiligheid en de sanitaire en hygiënische omstandigheden nagaan in fabrieken die producten voor mensen maken. Dit betekent allemaal dat de producten van dit merk nuttig zijn voor de gezondheid van uw huisdier.

Koop Eukanuba online

Indien u echt kwalitatieve producten aan de voordeligste prijs wenst te kopen, richt u tot Zoobio. We bieden betaalbare prijzen, een simpele bestelprocedure, en een korte levertijd.

Hebt u hier nog niet alle antwoorden gevonden op uw vragen over Eukanuba? Aarzel niet om onze online consultants rechtstreeks aan te spreken.

De gezonde en gelukkige hond zal u danken voor uw zorgen met vrolijkheid, grenzeloze liefde en een ontroerende toewijding. Om dit te voelen, plaats nu meteen de bestelling.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL