Dierenbenodigdheden van Eurokat's

Grote keuze aan Eurokat's

Eurokat's Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Eurokat's en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Eurokat's.

Hoe raadzaam zijn Eurokat's producten? Lees de laatste Eurokat's klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Eurokat's producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Eurokat's Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Eurokat's

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Eurokat's

Eurokat's is het merk dat toebehoort aan de Duitse firma H. von Gimborn GmbH, dat dateert van de 19e eeuw. Het bedrijf kreeg de naam van de oprichter, de drogist Heinrich von Gimborn. Nu creëert het een reeks producten voor huisdieren. Onder het merk Eurokat's wordt kattenbakvulling geproduceerd. Voor de productie van deze producten wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen.

Eurokat's producten

 • Klassieke kattenbakvulling. Dit product creëert geen stof. Daarnaast is het erg zacht, wat extreem handig is voor de pootjes van de katten. De kattenbakvulling absorbeert vloeistof onmiddellijk.
 • Kattenbakvulling met aroma van sinaasappels. Dit heeft de voordelen van het klassieke product, en biedt daarbij een fris aroma.
Voordelen van Eurokat's producten

De kattenbakvullingen bevatten geen schadelijke chemische toevoegingen. Het absorptieniveau komt overeen met 120%. Door vocht op te nemen, vormt de vulling kleine sterke ballen. Daardoor kunt u deze eenvoudig verwijderen met een schepje. Het merendeel van de vulling in de bak blijft droog en puur. U dient enkel een kleine hoeveelheid vulling toe te voegen.

Eurokat's producten zijn erg economisch.

Ze worden in kleinere hoeveelheden gebruikt dan kattenbakvulling van kwartszand en sepioliet.

Eén van de voornaamste voordelen van Eurokat's is het ontsmettende effect. De vulling voorkomt de voortplanting van bacteriën, zodat de kat en uzelf gered worden van gevaren.

Koop Eurokat's online

In onze online winkel kunt u kwalitatieve kattenbakvulling bestelling in slechts enkele muisklikken. De artikelen worden vergezeld van een korte beschrijving, zodat u kunt beslissen welke optie de beste is voor uw situatie. Indien u alsnog twijfels zou hebben, wordt u geholpen door onze online consultants.

Zoobio heeft erg betaalbare prijzen voor producten van Eurokat's. Daarnaast bieden we vaak kortingen. De mogelijkheden qua betaling zijn geschikt voor elke klant. Om een bestelling te plaatsen, dient u enkel een minimale hoeveelheid gegevens in te vullen in het formulier. Wij doen er alles aan om deze betrouwbaar te beschermen.

Eurokat's producten betekenen comfort voor een kat, en de winkel Zoobio is uw kans om een kwaliteitsproduct aan te schaffen, zonder dat u veel tijd en geld spendeert. Plaats een bestelling en wees overtuigd van onze zorg voor u en uw huisdier.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL