Flatazor Diervoeder

Grote keuze aan Flatazor

Flatazor Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Flatazor en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Flatazor.

Hoe raadzaam zijn Flatazor producten? Lees de laatste Flatazor klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Flatazor producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Flatazor Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Flatazor

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Flatazor

Het merk Flatazor behoort tot het Franse bedrijf Sopral S.A. Voor meer dan 50 jaar creëert het voer voor dieren. Flatazor bestaat uit producten voor katten en honden die in het super premiumsegment horen. Met het voer ontvangen de huisdieren niet minder dan 40 noodzakelijke voedingsstoffen.

Producten van Flatazor

 • Pure life voor honden. Dit voer helpt uw hond elke dag gelukkig te blijven. 85% van de eiwitten in het product zijn van dierlijke oorsprong. Het voer is glutenvrij, en uw huisdier kan problemen vermijden met de spijsvertering.
 • Prestige voor honden. Componenten van dit evenwichtig voer ondersteunen de goede gezondheid tijdens alle levensfasen van het dier. De eigenschappen van de samenstelling verhogen het risico op ontwikkeling van allergische reacties.
 • Protect voor honden. Dit is een lijn dieetproducten die helpen de voornaamste gezondheidsproblemen bij uw hond te verhelpen. Ze bevatten kruiden zoals wilg, rozemarijn, kurkuma.
 • Elite Professional voor honden. De producten uit deze reeks worden verkocht in verpakking van 20 kg, zodat ze een ideale oplossing vormen voor hondenasielen en eigenaars van meerdere dieren. Het is mogelijk voer te kiezen voor puppy's en senioren, voor vertegenwoordigers van kleine en grote rassen, voor actieve en kieskeurige honden en voor andere dieren met specifieke behoeften.
 • Crocktail voor katten. In deze categorie vindt u voer voor dieren met verschillende vereisten en voorkeuren.
 • Protect voor katten. Flatazor biedt volwaardig dieetvoer op basis van hypoallergene componenten. Een kat die vatbaar is voor problemen met de huid, nieren of overgewicht, krijgt een evenwichtige voeding, en voelt zich goed. Het voer bevat taurine, noodzakelijk voor de gezondheid van het cardiovasculair systeem en de organen voor het zicht, en ook methionine, waarvan een gebrek kan leiden tot problemen met de groei en huidontsteking.
Voordelen van Flatazor producten

Het voer bevat geen kleurstoffen, artificiële antioxidanten en GGO's.

Het wordt geproduceerd met moderne instrumenten. De rauwe grondstoffen worden aan een minimale thermische behandeling blootgesteld, zodat alle voedingsstoffen onbeschadigd blijven. Al het Flatazor voer bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een positief effect hebben op de gezondheid van het dier.

Biergist ondersteunt bijvoorbeeld het evenwicht van de darmflora, en heeft een positieve invloed op de splitsing van de voedingsstoffen. Lijnzaad voorziet het dierlijke lichaam van essentiële vetzuren, zodat het risico op problemen met de koolhydraatstofwisseling afneemt.

Appelpectines binden radionucliden, zodat deze schadelijke stoffen verwijderd worden uit het organisme in de vorm van onoplosbare complexen. De pectines beschermen het dier ook tegen ziekteverwekkers van acute darmproblemen. Fructo-oligosacchariden normaliseren de bloeddruk, verminderen het niveau aan cholesterol in het bloed, en ondersteunen de reproductie van nuttige bifidobacteriën in de darmen.

Een exclusieve ontwikkeling van Flatazor is het biologische complex van natuurlijke componenten verkregen van diepzeevissen uit de Noordzee door enzymatische hydrolyse. Het is een combinatie van essentiële vetzuren, aminozuren, vitamines en micro-elementen. Dit complex regelt de spijsverteringsprocessen, verhoogt de stabiliteit van de lever, en stimuleert de vitaliteit en de vruchtbaarheid.

Voer van dit merk voorziet het dier van een goede spijsvertering, een gezonde huid, mooi haar en een sterke immuniteit.

Koop Flatazor online

Op de website Zoobio kunt u dit handige voer kopen in slechts enkele muisklikken. U wordt aangenaam verrast door onze loyale prijzen en snelle levering. Kies gewoon het correcte voer, voeg het toe aan uw winkelwagentje, en plaats een bestelling. Indien u vragen of moeilijkheden heeft bij het maken van een keuze, aarzel niet onze klantendienst te consulteren.

Flatazor is kwaliteit zonder compromissen. Opdat uw huisdier alle voordelen van dit voer kan voelen, plaats nu meteen uw bestelling.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL