Dierenbenodigdheden van FURminator

Grote keuze aan FURminator

FURminator Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk FURminator en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant FURminator.

Hoe raadzaam zijn FURminator producten? Lees de laatste FURminator klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over FURminator producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

FURminator Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van FURminator

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant FURminator

Het Amerikaanse merk FURminator werd gecreëerd door de professionele trimmer Angie Porter. Vele jaren probeerde ze een instrument van hoge kwaliteit te vinden, dat het mogelijk zou maken het afgestorven haar effectief te verwijderen van het lichaam van een dier in de ruifperiode. Dit zou eigenaars van huisdieren heel wat reiniging besparen van haren over het hele huis. Er bestond helaas geen effectief apparaat, zodat Angie er samen met haar echtgenoot David één creëerde. Ze ontwikkelden het eerst instrument voor comfortabel, effectief en veilig verwijderen van het dode haar. Onder het merk FURminator produceren ze nu ook andere middelen om het verzorgen van de dieren gemakkelijker te maken.

Producten van FURminator

 • Instrumenten voor verwijdering van afgestorven ondervacht. Dankzij deze brengt de ruifperiode minder problemen met zich mee. Het is mogelijk producten te kiezen voor honden, katten, kleine huisdieren en paarden. Voor honden en katten creëerde het bedrijf twee reeksen instrumenten - voor lange en korte haren. In elke categorie bevinden zich producten voor dieren van verschillende grootte. Het is mogelijk een furminator te kiezen voor een hond die minder dan 4,5 kilogram weegt, en voor honden van meer dan 40 kilogram.
 • Tools voor verzorging van honden en katten. In deze categorie vindt u borstels, kammen, haarverwijderaars en gereedschap voor verzorging van nagels.
 • Hygiënische producten voor honden en katten. FURminator biedt shampoos, conditioners en sprays. Het is mogelijk om producten te kiezen voor het verminderen van de haaruitval, voor glanzend haar, voor een witte vacht of voor puppy's.
Voordelen van FURminator producten

Alle tools worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Deze vereenvoudigen de zorg voor huisdieren, en maken verzorging een aangename bezigheid. Tegelijkertijd verbetert de relatie tussen u en uw viervoetige vriend. Het bevordert ook het proces van het kammen van haar, en irriteert de huid niet. Tot slot is het erg gemakkelijk te gebruiken in huis. U kunt voor uw huisdier zorgen als een professionele verzorger.

Koop FURminator online

Bent u op zoek naar een betrouwbare online winkel waar het mogelijk is producten van dit merk te kopen aan betaalbare prijzen? Zoobio lost uw probleem op. We kozen de meest succesvolle en gevraagde FURminator producten, zodat u deze nu meteen kunt bekijken in onze cataloog. Elk artikel gaat vergezeld van een omschrijving die u helpt uw keuze te maken.

We plezieren u graag met lage prijzen en kortingen, en bieden ook tal van betalingsmogelijkheden, een eenvoudige bestelprocedure, advies van consultants en een snelle levering. U heeft nu de kans om uw zorg voor uw huisdier te tonen, en u beiden te voorzien van positieve emoties. Plaats de bestelling, en Zoobio rechtvaardigt uw vertrouwen.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL