Kiepenkerl Diervoeder

Grote keuze aan Kiepenkerl

Kiepenkerl Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Kiepenkerl en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Kiepenkerl.

Hoe raadzaam zijn Kiepenkerl producten? Lees de laatste Kiepenkerl klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Kiepenkerl producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Kiepenkerl Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Kiepenkerl

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Kiepenkerl

Kiepenkerl is een merk dat onderdeel uitmaakt van het Duitse bedrijf Bruno Nebelung GmbH, dat al meer dan 90 jaar bestaat. De hoge kwaliteit van deze producten wordt verkregen door innovaties en tradities te combineren. Het merk Kiepenkerl stelt zaadmengsels voor grasland samen. Hiermee hebt u het hele jaar smakelijk gras voor uw paarden dat ze veel voordelen zal bieden. De meeste zaden bevatten raaigras, Kentucky bluegrass, zwenkgras en timotheegras.

Kiepenkerl producten

 • COUNTRY Horse 2117 Neuanlage Pferdegreen. Dit product is zelfs geschikt voor weilanden met veel vee.
 • COUNTRY Horse 2118 Nachsaat Pferdegreen. Deze mix is bestemd voor het onderzaaien van weilanden. Bijzonder kenmerk is het hogere gehalte raaigraszaad dat erg snel ontkiemt.
 • COUNTRY Horse 2119 Gourmet. Dit product bestaat voor een groot gedeelte uit beemdlangbloem. Dit is een ideaal gras voor de productie van hooi of kuilvoer.
 • COUNTRY Horse 2120 Balance. Dit gras heeft minder fructanen. Hierdoor wordt de kans op het krijgen van hoefbevangenheid gereduceerd bij paarden die deze voeding eten. U kunt dit gras niet alleen voor weilanden gebruiken, maar voor het produceren van hooi en kuilvoer.
 • COUNTRY Horse 2122 Krautermenu. Deze zadenmix bevat inheemse grassoorten. Ze vormt een zeer goede aanvulling op de gebruikelijke weideplanten en leveren een goede bijdrage aan aan de gezondheid van uw paarden.
 • COUNTRY Oko 2217 Pferdegreen Nature. Deze samengestelde mix bevat raaigraszaad die gelijkmatig ontkiemen en goed bestand zijn tegen vertrapping.
De voordelen van Kiepenkerl producten

De mixen maken het mogelijk om gras te laten groeien dat ideaal is voor weiden.

Zo is raaigras goed bestand tegen vertrapping en een aangestampte bodem en vorst aan de grond in lente en de herfst. Behalve in vochtige grond zal het in elke grondsoort groeien. Vlak na het zaaien zal dit gras over de hele oppervlakte gelijkmatig ontkiemen en wordt dus voorkomen dat het hoogste gedeelte zal uitdrogen.

Kentucky bluegrass is goed bestand tegen diverse ziekten en temperatuurdalingen, alsook tegen vertrapping. Zwenkgras wordt goed gegeten en groeit redelijk snel weer aan. Het vormt voor paarden een goede eiwitbron.

Kuddegras wordt ook erg goed gegeten en groeit na het maaien en hooien redelijk snel weer aan. Dit gras stelt geen hoge eisen aan de grondsoort.

Koop Kiepenkerl online

Bij ons kunt u redelijk hoogwaardige grasmixen verkrijgen. We proberen de aankoopprocedure voor u zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Onze gebruiksvriendelijke website geeft van alle artikelen nuttige en informatieve productomschrijvingen weer, waardoor u redelijke snel een juiste keuze kunt maken. Het kost u slechts een paar minuten om te bestellen. Blader door de Kiepenkerl producten in de catalogus, kies de geschikte mix, doe deze in het winkelwagentje en voer de benodigde informatie in om uw bestelling te kunnen leveren.

Mocht u hulp nodig hebben, dan zullen onze adviseurs u graag willen helpen. Zij kunnen u advies geven over het assortiment aan Kiepenkerl producten en u helpen bij het beantwoorden van uw vragen en het doen van uw bestelling.

Maak van deze mogelijkheid gebruik om snel voordelig geprijsde grasmixen te kopen. Doe nu uw bestelling!

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL