Dierenbenodigdheden van Luposan

Grote keuze aan Luposan

Luposan Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Luposan en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Luposan.

Hoe raadzaam zijn Luposan producten? Lees de laatste Luposan klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Luposan producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Luposan Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Luposan

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Luposan

Het Duitse merk Luposan werd meer dan 50 jaar geleden opgericht. De producent hanteert het concept dat huisdieren roofdieren zijn, net als hun verre voorouders. Met dit in gedachte maakt Luposan droogvoer dat alle biologische behoeften van huisdieren bevat. Het merk maakt veel voedingssupplementen waarmee bij huisdieren diverse gezondheidsproblemen kunnen worden voorkomen.

Luposan producten

 • Luposan GelenkKraft. Dit voedingssupplement versterkt de gewrichten. Het is heel nuttig voor zwangere dieren in latere stadia van de zwangerschap, heeft een goede uitwerking op het vormen van bindweefsel van de foetus, draagt bij aan het vormen van normaal bot en de spiergroei de groeiperiode en verbetert de kwaliteit van het leven van vooral oudere honden.
 • Luposan KräuterKraft. Dit unieke vegetarische product draagt bij aan een goede stofwisseling. Het innemen van deze medicatie leidt tot diverse positieve resultaten, zoals een gezonde huid, glanzende vacht, verwijderen van giftige stoffen en de regelmatige natuurlijke reiniging van van anale klieren.
 • Luposan LUPOcox-GRA. Deze biologische supplementen zijn samengesteld om in de behoefte van oudere honden te voorzien. Het heeft bestanddelen die goed zijn voor het hart, nieren, lever, ogen, de gewrichten en het immuunsysteem.
 • Luposan LupoDerm. Dit product draagt bij aan een gezonde huid en vacht, vermindert haaruitval en verbetert de pigmentatie. Het is bestemd voor honden, katten en paarden.
 • Luposan Biotine +. Dit supplement is goed voor de huid, vacht en nagels. Hiermee voorkomt u een tekort aan biotine bij honden en katten, wat anders tot een dunne, ruwe en doffe vacht, roos, jeuk, eczeem, grijs haar en problemen met de aangroei van nagels zou kunnen leiden.
 • Luposan Lachsol. Dit is een natuurlijke olie gemaakt van verse Scandinavische zalm. Het is te gebruiken in geval van eczeem, jeuk, droge huid, verminderde weerstand, leverfalen, nierziekten en gebrek aan eetlust.
 • Luposan Zeckweg. Deze voeding voorkomt ectoparasieten infectie bij huisdieren. Feitelijk leiden slechte voeding en spijsverteringsaandoeningen tot goede omstandigheden voor ongewenste gasten. Luposan Zeckweg voorziet de huid van de nodige voedingsstoffen, verwijdert de hondengeur en heeft een goede uitwerking op de algehele conditie van het huisdier.
 • Luposan MoorLiquid. Dit is speciale voeding voor honden, katten, paarden, vogels en knaagdieren. Natuurlijke geneeskrachtige modder heeft vitale essentiële elementen. Het reguleert het functioneren van het maagdarmkanaal, stimuleert hematosis en is goed voor de vacht.
 • Luposan Plaquex. Korrels van natuurlijke bestanddelen zijn een doeltreffende behandeling voor het gebit van de hond. Ook verwijdert het de ontstane plaque en gaat de verdere vorming tegen en de onprettige geuren uit de bek worden minder.
 • Lupo Sensitiv 20/8. Dit droogvoer is speciaal voor honden met een normale en iets minder mate van activiteit, gevoelig voor overgewicht en voor oudere dieren.
 • Lupo Sensitiv 24/10. Dit droogvoer is samengesteld voor honden met normale en verhoogde activiteit, voor volwassen honden met normaal gewicht, voor pups, voor zwangere en zogende teefjes. Deze voeding, alsook Lupo Sensitiv 20/8, is ideaal voor honden met allergieën, maar ook voor honden die last hebben van hun spijsvertering door een ongezond dieet.
De voordelen van Luposan producten

De voeding wordt in een fabriek in Duitsland van natuurlijke ingrediënten gemaakt. De meeste grondstoffen worden van lokale producenten afgenomen. Geen van de ingrediënten komt uit Azië. Daarnaast bevat Luposan geen chemische conserveermiddelen, smaak- of kleurstoffen en genetisch gemodificeerde bestanddelen.

De producten zijn proefdiervrij. Ter kwaliteitscontrole van de voeding geven LUPOSAN specialisten het aan hun eigen huisdieren.

Koop Luposan online

De Zoobio website biedt een ruim assortiment aan producten van deze producent. U kunt kunt nu door de catalogus bladeren en voeding of supplementen kiezen. Voor de aankoop ervan doet u deze in het winkelwagentje en verstrekt u de informatie die we nodig hebben om uw bestelling te kunnen leveren. U kunt contact opnemen met de adviseurs van onze shop als u hierbij hulp nodig hebt. Hun informatie en adviezen zullen de aankoop makkelijker en prettiger maken.

Dankzij onze prijzen voor producten van Luposan kunt u besparen. Daarnaast verrassen we onze klanten vaak met gunstige aanbiedingen en kortingen.

Laat deze mogelijkheid op een goede aankoop niet schieten en zorg goed voor de gezondheid van uw huisdier. Plaats nu een bestelling voor Luposan en uw huisdier zal zijn dankbaarheid laten zien met blijdschap, vitaliteit en liefde.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL