Magnusson Diervoeder

Grote keuze aan Magnusson

Magnusson Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Magnusson en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Magnusson.

Hoe raadzaam zijn Magnusson producten? Lees de laatste Magnusson klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Magnusson producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Magnusson Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Magnusson

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Magnusson

Magnusson Petfood AB is een van de weinige producenten ter wereld die in ovengebakken hondenvoeding maakt. Dankzij deze speciale behandeling blijven alle nuttige eigenschappen van de ingrediënten behouden. Hierdoor behoudt het eindproduct zijn zeer goede oorspronkelijke smaak. De producent geen smaakstoffen, maar producten die de hond toch al lekker vindt. De historie van deze Zweedse voedingsproducten gaat 60 jaar terug. Ze maken deel uit van de super premiumklasse.

Magnusson producten

 • Original. Deze categorie bevat volwaardige voedingsproducten voor honden, maar ook voeding voor honden met specifieke behoeften: die weinig activiteiten hebben, last hebben van overgewicht of met allergieën.
 • Meat & Biscuit. Deze categorie bestaat uit voeding zonder vleesmeel. De eiwitbron wordt gevormd door zeer goed vlees uit Zweden en verse eieren. Honden eten deze voeding erg graag. Ook zijn de Meat & Biscuit producten heel makkelijk te verteren.
 • Biscuits. Deze traktaties hebben een consistente en heel lekkere geur. Dagelijks een aantal traktaties zal het gebit van uw hond goed doen.
De voordelen van Magnusson producten

De producent gebruikt vlees van koeien die nooit antibiotica of groeihormonen hebben gekregen. Het bedrijf gebruikt geen bijproducten als bestanddeel, zoals botten of huid. De voedingsproducten bestaan uitsluitend uit kwalitatieve hoogwaardig vlees.

Het gehakte vlees wordt in de oven gedaan. Het bakken gebeurt volgens een lang procedure, waardoor deze producent een relatief kleine productie heeft - circa 2000 ton per jaar.

Dat is geen massaproductie, maar een geringe die het voor het bedrijf mogelijk maakt om de productie zorgvuldiger te controleren.

Magnusson producten onderscheiden zich ook ten aanzien van de meeste andere verkrijgbare voeding in de manier waarop deze producten aanvoelen. Als u normale voeding in uw handen pakt, worden uw handen vet. Bij Magnusson producten gebeurt dit niet.

De granulaten zijn heel eenvoudig te breken. Omdat deze als voeding voor grote en kleine en oude honden worden gebruikt.

Koop Magnusson Producten online

Wilt u graag voordelige super premiumklasse voeding aanschaffen? Neem dan contact op met de Zoobio webshop. In onze catalogus kunt u de beste Magnusson producten vinden.

Kies een voedingsproduct, doe het in het winkelwagentje en vul het aanvraagformulier in om uw bestelling te plaatsen. De nuttige productgegevens bij elk product helpen u bij het kiezen van geschikte producten. Indien u advies nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze online adviseur. De Zoobio adviseurs weten alles over dierenvoeding en kunnen u daarom van degelijk advies voorzien. Daarnaast zorgen wij dat uw bestelling snel geleverd wordt.

U kunt nu unieke Zweedse voedingsproducten verkrijgen. De Zoobio webshop geeft echt om u en uw huisdier. Plaats een bestelling voor Magnusson producten en maak uw hond gezond en blij.

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL