Dierenbenodigdheden van Mars Cat

Grote keuze aan Mars Cat

Mars Cat Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Mars Cat en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Mars Cat.

Hoe raadzaam zijn Mars Cat producten? Lees de laatste Mars Cat klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Mars Cat producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Mars Cat Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Mars Cat

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Mars Cat

De geschiedenis van de Amerikaanse firma Mars begon in 1911 in Tacoma (Washington). Destijds maakten Ethel en Frank Mars in hun eigen keuken chocolaatjes. Tegenwoordig is Mars een wereldwijd bekende firma die een groot aantal producten maakt. Dierenvoeding, met name voor katten, vormen daar een onderdeel van.

De producten van Mars Cat

 • Dreamies. Onder dit merk worden krokante vierkantjes met een zachte vulling geproduceerd. U kunt deze aan dieren vanaf 1 jaar oud als snack of traktatie geven. Eén vierkantje bevat slechts 2 calorieën.
 • Perfect Fit. Dit is professionele super premium voeding. De producent biedt zowel droog- als natvoer voor katten met uiteenlopende behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ideale voeding voor zeer actieve dieren, gesteriliseerde dieren of ander soorten voor katten met een speciale voedingsbehoefte.
 • Royal Canin. De dagelijkse voeding van dit merk behoort tot de premium producten, en de geneeskundige productlijn wordt gerekend tot de super premium klasse. Het team van Royal Canin werkt nauw samen met fokkers en dierenartsen, wat de firma helpt bij het verbeteren van de spannende voeding en het samenstellen van nieuwe voeding.
 • Sheba. Onder dit merk worden premium natvoeren gemaakt. Dierenartsen en diëtisten stellen de recepten samen. Bij de productie worden moderne technologieën en wetenschappelijke ontwikkelingen gebruikt. Het bevat geen conserverings- en smaakmiddelen, maar wel vitaminen en mineralen. Tot slot hebben de producten van Sheba een uitstekende smaak en aroma.
 • Whiskas. De is een van de meeste bekende merken kattenvoer. Veel Whiskas producten behoren tot de budget-klasse, hoewel ze kunnen concurreren met andere merken. Feit is dat deze voeding gebalanceerd qua vitaminen en mineralen is, bovendien vinden katten het heerlijk.
 • Kitekat. Deze voeding worden gemaakt op basis van een unieke gebalanceerde formule. Deze producten geven dieren vitale energie, die ze nodig hebben voor een actief leven.
 • Catsan. Onder dit merk worden hoogwaardige vullingen voor kattenbakken gemaakt. Ze absorberen vocht snel en voorkomen dat onaangename geuren zich verspreiden.
De voordelen van producten van Mars Cat

In het assortiment van de firma vindt u voeding voor katten van diverse leeftijden en met verschillende behoeften. Daarnaast biedt Mars producten voor meerdere prijsklassen. Zowel de goedkope als de premium voeding heeft een goede reputatie opgebouwd.

Het onderzoek en ontwikkelingscentrum Waltham vormt een belangrijk onderdeel van de firma Mars. Het werkt samen met de grootste wetenschappelijke organisaties. De specialisten die in dit centrum werkzaam zijn hebben opmerkelijke successen bereikt met hun studie omtrent kattenvoeding. Hierdoor maken de producten van de firma dieren blij en gezond.

Koop online Mars Cat

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan producten van diverse merken. U kunt nu onze catalogus bekijken en de kattenvoeding of traktaties kiezen die bij uw budget en kwaliteitseisen passen. Bestellen kost slechts enkele minuten. Wij zorgen dan dat uw bestelling spoedig geleverd wordt.

Onze voordelige prijzen helpen u geld te besparen. Als u vaker van onze diensten gebruik maakt, dan kunt u niet alleen hoogwaardige voedingsproducten aanschaffen voor uw huisdier, maar ook een groot aantal andere benodigdheden zoals speelgoed en accessoires.

De producten van Mars zijn een combinatie van ervaring, innovatie en de zorg voor het welzijn van het huisdier. Grijp deze kans – bestel nu voeding of traktaties voor uw huisdier!

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL