Uitrusting voor paarden

Paardenbenodigdheden van Zoobio - Hoogwaardige Accessoires voor paarden producten met korting. Kies uw Paardenbenodigdheden merk en bestel eenvoudig online.

Onze Bestseller

 • RelaxoHorse
  Art.-Nr.: 49067
  +
  Meer
  212,91 €*
  RelaxoPet

  Beschikbaarheid: Momenteel niet op voorraad

  Merk: RelaxoPet
  Producttype: Uitrusting
  Verpakking: Enkele verpakking

* Prijs inclusief BTW
* Levertermijnen & Voorwaarden

Paardenbenodigdheden  goedkoop online kopen!

Uitrusting Online shop

Verzorgingsproducten voor paarden van Zoobio

Naast eersteklas voer, optimaal strooisel in de stal en voldoende plaats, dient uw paard ook verzorgd te worden om zich gezond en wel te voelen. U vindt vele producten voor de verzorging van uw paard in het assortiment van Zoobio, die u kunt toepassen op verschillende gebieden. De individuele producenten van de producten overtuigen door hun kwaliteit en goedkope prijzen.

De perfecte verzorging voor uw paard

Verzorging van paarden is een breed terrein, waar een ruim productaanbod voor bestaat. In het algemeen begrijpen de meeste eigenaars van paarden onder verzorging het borstelen en wassen, maar er zijn meer zaken om in gedachten te houden. Het wassen en borstelen van uw paard zorgt niet enkel voor de verzorging, maar masseert ook uw paard en stimuleert de spieren, en het versterkt ook de band tussen de eigenaar en zijn paard. De vacht en de rest van het lichaam dienen op verschillende manieren behandeld te worden. In het assortiment van Zoobio vindt u bijvoorbeeld speciale shampoo die gebruikt wordt voor de verzorging van het haar, maar de huid ook voorziet van allerlei belangrijke voedingsstoffen. Daarnaast zijn er ook verschillende producten met betrekking tot hoefverzorging, zoals hoefolie, hoefteer en hoefbalsem. U dient ook verschillende producten in het bezit te hebben voor het controleren van ongedierte, zodat u snel kunt handelen bij een noodgeval.

Halsters en Touwen voor Paarden

Een perfect passende halster en een betrouwbaar touw maken deel uit van de basisuitrusting voor eigenaars van paarden, en bieden u en uw paard comfort en veiligheid.

Het is belangrijk dat deze producten van hoge kwaliteit zijn, zodat u in elke situatie controle over uw huisdier behoudt. De sluiting van de halster dient van goede kwaliteit te zijn, straks te sluiten en uw paard niet te hinderen tijdens het dragen. Met de juiste halster en touw voor een paard kunt u uw paard snel naar zijn piste of stal brengen of het veilig en gemakkelijk vastbinden. Individuele touwen en halsters zijn uitstekend voor basistraining, en leveren steeds waar ze voor dienen.

Bestel Touwen en Halsters voor Paarden bij Zoobio

Op zoek naar de juiste halster of touw? Dan bent u op het juiste adres bij Zoobio. U vindt een grote selectie van verschillende modellen van topmerken. Terwijl de halster gemaakt dient te worden uit een stevig materiaal, dienen de afmetingen apart te worden ingesteld, moet de sluiting stevig op zijn plaats zitten, en het touw moet stabiel en sterk zijn. Het mag niet breken wanneer uw paard in paniek raakt en wegrent. In de online winkel van Zoobio vindt u bijzonder veilige dubbel gevlochten touwen. Ze voelen uitstekend aan in uw hand, en zijn uitgerust met een paniekhaak die over een speciaal vergrendelsysteem beschikt die enkel met de hand losgemaakt kan worden. De individuele halsters verschillen in afmetingen, breedte en kleur, zodat u de juiste halsters kunt vinden voor dieren van kleine pony's tot grote paardenrassen. Indien u graag een overeenkomstige halster met touw heeft, zijn de sets de beste keuze voor u.

Volg Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL