Dierenbenodigdheden van Premier

Grote keuze aan Premier

Premier Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Premier en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Premier.

Hoe raadzaam zijn Premier producten? Lees de laatste Premier klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Premier producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Premier Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Premier

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Premier

Premier is een Amerikaanse producent van speelgoed en tuigen voor huisdieren. Dit merk maakt zowel originele als duurzame producten. Premier heeft zich gespecialiseerd in het maken van interactief speelgoed dat katten en honden helpt bij hun algemene ontwikkeling.

Premier producten

Het assortiment van het merk bevat diverse soorten interactief speelgoed:

 • Busy Buddy zijn taaie producten met daarin traktaties voor honden. Ze zijn in de vorm van botten, ballen en halters gemaakt. Ze werken volgens het volgende principe: de hond moet uitvinden hoe het speelgoed in elkaar zit en een paar eenvoudige handelingen verrichten om een beloning te verkrijgen. Speelgoed zoals bijvoorbeeld Tug-a-jug, Twist 'n Treat, Kibble Nibble, Waggle, Biscuit Bouncer maken deel uit van deze productlijn.
 • Funkitty is een spannend speeltje voor katten. Terwijl de kat ermee speelt geeft het product telkens wat voer vrij; hierdoor wordt de kat gemotiveerd om het speeltje verder te verkennen. Door het openlaten van een aantal openingen in het speelgoed kunt u de moeilijkheidsgraad bepalen. Egg-Cersizer en Twist ’n Treat zijn in deze lijn het meest populaire speelgoed.
 • Everlasting Treats is duurzaam speelgoed met een geribbeld oppervlak waarmee honden hun tanden goed schoon kunnen maken en dat tegelijkertijd het tandvlees masseert. Binnenin zit een smakelijke traktatie die kan worden vervangen. Er zijn hiervoor speciale vervangingen met diverse smaken.

Het merk maakt ook verschillende soorten riemen (dubbel, lichtgevend, showriemen), tuigen en halsbanden voor honden.

De voordelen van Premier producten

Premier producten zijn belangrijk voor het trainen van uw huisdier. Zo zal bijvoorbeeld taai speelgoed uw hond helpen slechte gewoonte af te leren: het zal ermee stoppen uw meubilair te beschadigen en er niet meer aan kauwen.

Alle producten van Premier worden van duurzame en veilige materialen gemaakt - caoutchouc en speciaal niet-giftig rubber. Daarom zullen ze vreugde te brengen aan uw huisdier zeer lange tijd.

De hondentuigen zijn geproduceerd overeenkomstig hun fysiologische functies. De riemen en tuigen kunnen makkelijk worden aangepast.

Koop Premier online

In de Zoobio webshop kunt u de producten van het merk Premier zeer voordelig kopen. Bekijk het grote assortiment in onze catalogus en kies het door u gewenste product. Dankzij de hoge kwaliteit heeft het merk Premier door de jaren heen een betrouwbare reputatie opgebouwd. Plaats daarom nu uw bestelling dan zorgen wij voor een snelle levering!

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL