Wolfsblut Diervoeder

Grote keuze aan Wolfsblut

Wolfsblut Huisdierbenodigdheden fabrikanten stellen zich voor. U vindt hier meer informatie over het merk Wolfsblut en hun producten voor huisdieren. Zoobio biedt u geweldige prijzen voor alle producten van de fabrikant Wolfsblut.

Hoe raadzaam zijn Wolfsblut producten? Lees de laatste Wolfsblut klantenbeoordelingen.

Deel uw ervaring over Wolfsblut producten. Door uitwisseling van uw ervaring kunt u andere Zoobio klanten helpen bij de keuze van onze producten.

0
0
0
0
0

Wolfsblut Online Shop

* Prijs inclusief BTW * Levertermijnen & Voorwaarden
Producten van Wolfsblut

Informatie over dierbenodigdheden fabrikant Wolfsblut

Wolfsblut is een onderdeel van de grote Britse onderneming HEALTHFOOD24 Ltd. Wolfsblut voer behoort tot de super premiumklasse. Het omvat ecologische en natuurlijke producten voor honden.

De makers van de lijn droogvoer Wolfsblut gaan ervan uit dat elke hond diep in zijn binnenste een wolf blijft. Deze twee dieren hebben veel met elkaar gemeen, vooral hun fysiologie. Wolfsblut voer heeft alle ingrediënten die in het dieet van een gewone wolf terug te vinden zijn. Daarom is vlees de voornaamste component van de producten van het merk.

Wolfsblut producten

De lijn van Wolfsblut producten kan opgedeeld worden in drie groepen:

 1. Voor honden vatbaar voor allergieën. Er bestaat voer zoals “Wide Plain”, “Range Lamb”, “Alaska Salmon”, “Wild Pacific”.
 2. Voor honden met overgewicht en dieren met een sedentaire levenswijze. Dit is een productlijn met een laag energiegehalte, inclusief “Wild Duck”, “Cold River”, “Dark Forest”. Dit voer is opvallend vanwege de lage hoeveelheid eiwitten en vetten.
 3. Voor actieve en jonge honden. Dit zijn de producten “Green Valley” en “Blue Mountain”.
Voordelen van Wolfsblut producten

De onderscheidende bijzonderheid aan Wolfsblut voer is het feit dat ze geen graangewassen bevatten. Tegelijkertijd kan het gewicht van de hoeveelheid vlees niet minder zijn dan 55% van het totale gewicht van het voer. De samenstelling van het voer bevat ook kruiden zoals ginseng, netels, enz.

Als resultaat van tal van onderzoeken, zijn de makers van het bedrijf Wolfsblut erin geslaagd een uniek droogvoer voor honden te creëren, dat nieuwe normen toekent aan huisdiervoeding.

Koop Wolfsblut producten online

In de online winkel Zoobio kunt u de unieke producten van het handelsmerk Wolfsblut kopen. Het is nuttig voer voor uw hond, en helpt deze gezond te blijven tot zijn oude dagen. Indien u voor uw hond de nieuwe generatie voer van Wolfsblut wilt kopen, plaats dan nu meteen een bestelling bij Zoobio!

Volg Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Klantenservice
Over Zoobio
Veilig bestellen
 • Snelle levering
 • Klantenbescherminig
 • Gegevensbeveiliging
 • Veilige betaling met SSL-encrypte
 • Beste prijzen
Beveiligde betaling
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal
 • Betalen med IDEAL